resim
Victor Vinícius Coelho dos Santos
Takım:Al-Shabab
Mevki:Sol Kanat
Yaş:30
Boy:1.80
Uyruk:Brezilya
  • 18
    --- alıntı ---

    vitinho flörtünde neler yaşanıyor?
    meslektaşım metin karabaş, özel haberle paylaşmıştı. galatasaray’ın vitinho ile temasa geçtiğini ve durumu baya ilerlettiğini öğrendik. kariyeri boyunca 161 maça çıkıp 42 gol, 26 da asist yapmış bir hücum oyuncusu kulağa fena gelmedi.

    üstüne, espn muhabiri mauro cezar paylaştı: 'vitinho flamengo’ya gidiyordu ancak galatasaray engel oldu.‘ öğreniyoruz ki, golcü oyuncu hazırdı, rio’ya gidecekti. sonrasında galatasaray devreye girdi ve işler karıştı. menajerinin de şampiyonlar ligi’nde oynatma baskısı, ibreyi sarı-kırmızılılara çevirdi.

    iddialar ve yaşananlar bu kadar ciddi olunca, ben de durumu rusya’daki kaynaklarıma, gazeteci meslektaşlarıma sordum. edindiğim bilgilere göre, cska moskova yeni sezon kadrosunda vitinho’ya yer yok. teknik ekip, golcü oyuncunun yerine brezilya pazarından başka bir ismi dahil etmek üzereymiş. tabii oyuncunun kontratı 2020’ye kadar sürdüğü için bir satış durumu söz konusu olacakmış. ancak cska kulübü, her türlü uzlaşıya açık. oyuncu nereye gitmek isterse bonservis konusunda gereken kolaylık sağlanacakmış.

    --- alıntı ---

    goal.com

    olur da bu adam gelirse gomis'in verimliği 2 katına çıkar. ya da gomis yerine gelecek santraforun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın