resim
Muğdat Çelik
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.70
Uyruk:Türkiye
  • 607
    muğdatla bu kadar dalga geçmenin altında yatan sebebi gerçekten merak ediyorum. zamanında erman kılıç'a yapılan şimdi de muğdat'a yapılıyor, hadi erman'a yapılan psikolojik baskıyı bir nebze anlıyorum. çünkü o dönemki kadro hakikaten galatasaray tarihinin en iyi kadrolarından biriydi, sneijder, drogba, melo, muslera, riera gibi repütasyonu yüksek oyuncuların yanında erman ne alaka denmiş olabilir, katıldığım bir görüş olmamasına rağmen bir nebze anlayabiliyorum onu.

    şimdi abdülkerim durmaz'ın muğdatla alakalı söylediklerini izledim de, statta anons yapılırken donk'tan belhanda'dan, linnes'ten sonra muğdat mı denecekmiş, denecek ne olmuş yahu? donk belhanda, linnes kim aq ya. hayır yanlış anlaşılmasın ben bahsi geçen futbolcularımızı severim de muğdat bunların yanında çok sırıtacakmış gibi bir durum yok ortada. donk kasımpaşa'dan, maicon brezilya liginden geldi, linnes molde'den geldi. e belhanda'nın da öyle aman aman bir dünya çapı repütasyonu olsa şu koca transfer döneminde bir tane transfer teklifi alırdı herhalde.

    muğdatla bu kadar dalga geçilmesinin 2 sebebi olabilir. birincisi galatasaray kadrosu uçuyor kaçıyordur, muğdat onların yanına yakışmayacak seviyededir ki böyle bir durum açıkça söz konusu değil. ikinci sebebi de takım ortalamadır da muğdat aşırı kazma bir futbolcudur ki ortada öyle bir durum da yok.

    gelecek sezon çıkıp herkesi utandırır umarım diyeceğim de kimsenin utanacağını zannetmiyorum. muğdat fenerbahçe'ye kadıköy'de 2 gol atsa "helal olsun muğdat" demezler de fenerbahçe futbol takımına "yuh be muğdat'tan 2 gol yediniz." der bunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın