• 3141
    wilshare, bast dost ve gary mina gibi isimlerin medyaya pompalanması ile fenerbahçe taraftarları ali koç geldi alayını alacaz, bu sene şampiyonuz diye kombinelerine ve localarına koştular 35 bin civarı kombine satılmış arkadaşımın söylemesine göre.

    kombineler satıldı artı feneriumdan da güzel bir para girdisi olan fenerbahçe için herşey bu olaylardan sonra gün yüzüne çıktı. berke ve barış alıcı onun sonrasında ferdi kadıoğlu gibi gençlere yönelen bir fenerbahçe. şimdi basına pompalanan haberlerin kaynağı fener geleceği düşünüyor hikayeleri ile taraftarı kandırıyorlar.

    şampiyonlar ligi ön elemesi oynayacak fenerbahçe'nin daha forveti yok. olan forveti soldado sakat zaten. büyük bir kandırılma içinde fenerbahçe camiası çünkü ali koç başkan olmadan comoli ile 2 3 ay öncesinde anlaşmış ve sözde planlamalar yapılmıştı.

    yapılan berke ve barış alıcı transferi bana kalsa keşfettikleri bir yetenek değil onların haberi yokken sözlükte iyi yerlere gelecekleri konuşulan futbolcular. ferdi kadıoğlu transferi için sözlüğümüzün 2 yıl önce alınmasını istediği yetenekler arasında zaten. (bkz: #2061309)

    ellerinde 7-8 tane genç oyuncu oldu benim bildiklerim ve fenerbahçe bunları nasıl oynatacak onu düşünüyorum. tek ihtimal 2 3 tane en potansiyeli takımda tutularak geri kalanını kiralama yolunu tutması. bu hamle olursa başarılı iş olur ama sanmıyorum fener kafasının bunu düşüneceğini.

    ilk önce şampiyonlar ligi için kaliteli isimleri takıma kazandırıp, kalitesiz oyuncuları ile atıf gibi yollarını ayırmak olmalıydı. (cocu atıf'ı çok beğenmiş bu arada çok ilginç) şampiyonlar ligi ön elemesine az kaldı ve kadrosunun ciddi eksikleri bulunuyor. bu bizim açımızdan çok iyi, elenmeleri halinde çok güzel bir ekonomik girdi sağlayacak fenerbahçe bize inşallah böyle devam ederler.

    ali koç, comoli ve cocu elenirlerse ön elemeden ve ligde başarısız sonuçlar alırsa üst üste 4 yıldır kupa görmeyen fenerbahçe taraftarı ve medya genç oyuncu dinlemez harcarlar hepsini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın