resim
Domagoj Vida
Takım:AEK Atina
Mevki:Stoper
Yaş:34
Boy:1.84
Uyruk:Hırvatistan
  • 320
    "zafer ukrayna'nındır!" soruşturmasını yeni atlatmasına rağmen bu sefer de "yan belgrad!" dediği için hakkında soruşturma açılan beşiktaş'ın hırvat stoperi.

    --- alıntı ---
    türkiye'de beşiktaş formasıyla top koşturan hırvatistan milli takımının oyuncusu domagoj vida, dünya kupası çeyrek finalinde rusya'yı eledikleri maçın ardından attığı 'siyasi' sloganlar yüzünden bir kez daha gündemde.
    ilk videoda 'zafer ukrayna'nın' sloganı atarken görüldüğü için fifa'nın soruşturma açtığı, ancak 'siyasi' slogan atmaktan iki maç ceza verebilecekken uyarmakla yetindiği vida'nın yeni bir videosu ortaya çıktı.

    ne zaman çekildiği netleşmeyen ama yine rusya maçının ardından soyunma odasında çekildiği sanılan videoda vida, bir yandan turnuvanın sponsorlarından olan bira markasının şişesinden içip diğer yandan bağırırken görülüyor.

    yine 'zafer ukrayna'nın yanısıra 'yan belgrad' diye de bağıran vida'ya takımın antrenörlerinden ivica olic eşlik ediyor. eski milli takım oyuncusu olic, bayern münih, wolfsburg ve hamburg'da da top koşturmuş bir isim.

    --- alıntı ---
    kaynak : https://tr.sputniknews.com/...paign=URL_shortening

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın