resim
Henry Chukwuemeka Onyekuru
Takım:Al-Fayha
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.75
Uyruk:Nijerya
  • 85
    hakkında okuduklarıma şaşırıyorum. yok garry'yi de yedeklermiş, gomis'i de yedeklermiş. yok sonradan girerse çok faydalı olurmuş.

    arkadaşlar, öncelikle henry bir santrafor değil. santraforlukla alakası yok. ikinci forvet bile oynayamaz. muğdat kadar bile santraforluk yapamaz. bunu bilelim. muhtemelen geçen sezon anderlecht'te 9 numaralı formayı giydiği için bir karışıklık olmuş.

    ikincisi 21 yaşındaki futbolcu "kenarda otursun" diye kiralanmaz. oynatmayacaksak, birilerini yedeklesin diye alacaksak şu an vazgeçelim bu işten. oynayacak ki hem bize, hem kendisine, hem de sahibi olan takıma fayda sağlayacak.

    sözün özü kendisini ilk 11 oynatmak için almıyorsak hiç almayalım. abuk subuk "ya bugün sağa geç, bugün forvete geç, şimdi de forvet arkası deneyelim" diyeceksek hiç almayalım. oyuncunun kariyeriyle de oynamayalım.

    kendisi "alternatif" değildir. olacaksa ilk 11 oyuncusu olacak. yoksa almamıza gerek yok kendisini. oyuncunun beklentisi de bu yöndedir zaten. 4 maç üst üste kenarda otursun, ondan sonra devre arası geri dönmek ya da başka takıma kiralanmak için atmadığı takla kalmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın