• 12
    gezi parkı olayları döneminde burası alev almıştı, sonrasında da işin önünü alamayacağını anlayan gs sözlük yönetimi de gs sözlük'e kilit vurmuştu hatırlayanlar olacaktır. sözlük uzunca bir süre kapalı kaldı, entry girilemiyordu, öyle sözlüğe girip mal mal sol frame'e bakıyorduk, hiçbir şey yoktu. eski yazıları falan hatim etmiştik. o dönem olanlar hatırlayacaktır.

    (bkz: olaylar/#1282392)

    --- alıntı ---
    sevgili kullanıcılar,

    üzülerek söylemek istiyorum ki; günbegün galatasaray sözlük'ün hedefinden ve amacından saptığını gözlemliyoruz. son gelinen noktada ise işlerin artık içinden çıkılmayacak noktada olduğunu görüyoruz.

    galatasaray dışında hiçbir kaygı gütmeden tamamen amatör duygularla kurulan bir oluşumun artık yönetilemeyecek kadar büyümesi şu aşamada ne yazık ki bizlerin ellerini ve kolarını bağlamakta.

    sözü çok fazla uzatmadan; bir çözüm yolu bulana kadar galatasaray sözlük'ün geleceği için önümüzdeki ay 5. yılını dolduracak galatasaray sözlük'e bugün itibarıyla kilit vuruyoruz...

    hoşçakalın...

    --- alıntı ---

    bir de bu entry ile yayına o dönem son verildiğinde ben başka bir işle uğraşıyordum, nasıl olmuşsa içeride kalmışım ve hiçkimse yazamazken ben üstteki entryden sonra şu entryi yazmıştım (bkz: olaylar/#1282395) ve herkes bana mesaj yağdırmaya başlamıştı.

    düşünün sözlük 5 dk önce kapanmış, eliniz kolunuz bağlanmış, entry girme alanı kapalı, sözlükteki son entry olaylar başlığındaki hagi entrysi ve başka biri entry yazabiliyor asafdsfdjagsfdlahdsla

    sözlüğün kapanması efsane bir olaydı kesinlikle, mal gibi kalmıştık günlerce, o entry olayı da herkes için olmasa da benim için efsaneydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın