resim
Eray İşcan
Takım:-
Mevki:Kaleci
Yaş:32
Boy:1.97
Uyruk:Türkiye
  • 1227
    kız kardeşim hukuk fakültesini bitirdi. birçok dil biliyor ve donanımlı bir insan. bir yıldır iş bulamadı ve bu yuzden hafif depresyon dönemine girdi. tıpkı kız kardeşim gibi, ülkede milyonlarca insan bu sorunu yaşıyor.

    peki eray işçan hangi donanıma sahip olup en az 700 bin tl kazanıyor? öyle bir donanım yok. zaten bu ülkede adalet diye bir şey yok. ha bunun için ağlayacak değilim. her şey istediğimiz gibi olsaydı ortadoğu'da yaşamazdık gider iskandinavya bölgesinde yaşardık. türk değil, rus değil ne bileyim norveçli olurduk. (burada rus olduğum için veya türk olduğum için şikayetçi olmuyorum, genel bir örnek veriyorum)

    hayatının talih kuşu galatasaray bu herifin. hiçbir katkısı olmadan, gareth bale'den aşırtmalı frikik golü yiyerek hayatını sürdüren biri. spor olarak da her gün galatasaray idmanına geliyor üstüne idman yaptığı için para falan alıyor mesela. adam galatasaray'a geldiği ilk sene metrobüs ile tesislere geliyordu. hamit altıntop falan birleşerek range rover aldılar hediye olarak fkdgfdj.

    hayat güzel ya. böyle devam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın