• 333
    wilshere parasına ndiaye yanlış bir karşılaştırma. wilshere en az 4-5 milyon euro imza parası ve o civarda maaş ile birlikte 3-4 yıllık bir anlaşma ile gelir. bu da 25-30 milyon euro sadece wilshere maliyeti. ndiaye ise 2.5-3 milyon euro arası maaş ve o civarda kiralama ücreti ile maaliyeti 5 milyon euro civarı gayet uygun ve oyuncudan alacağımız verimi tüm taraftarlar biliyor.

    yellow friday ve grayweekend parasına muğdat olayı da yanlış. yasin'in aldığı maaş 1.150.000 euro ve zamlı yeni sözleşme istediğini de biliyoruz buna karşın oyuncuyla anlaşmak yerine aynı katkıyı verebilecek galatasaray'da en az maaş alacak oyuncuların başında gelen muğdat transferi. bonservis ödemeden, 1+2 yıllık opsiyonlu ve tl üzerinden yapılan mükemmel bir anlaşma.

    donk'un zamlı sözleşmeyi hak etmesi biraz anormal gelse de yönetim ve terim bu sıkıntılı dönemde takımın çok eksiği var iken yeni oyuncu almak yerine bonservisine para vermeyeceği ve hepimizin terim ile verdiği katkıyı gördük. maaşını 1.5 milyon euro'dan çok olmamak kaydı ile 1.85 milyon euro olarak 1+1 opsiyonlu sözleşme imzalanması.

    nagatomo transferi için buraya yazmanın cidden bir galatasaray'lı olarak anlamsız olduğunu düşünüyorum. bu durumun içine sinmemesi nasıl bir olay bilmiyorum. 2.5 milyon euro gibi maliyet ile böyle bir sol bek transferi yaptığımız için bence dua etmeleyiz.

    cavanda transferinde zor durumda olduğumuz halde bile yönetimin izlediği duruş taktir edilmeli. oyuncuyu opsiyonu kullanmayan takıma 1.1 milyon euro fiyat ile hemen satabilirdik elimizde kalacak diye ya da taraftar olarak oyuncunun bedava gitmesine bile ses etmeyecek taraftarlar vardı. yönetim bu transferde duruşu sayesinde 2.4 milyon euro gibi transfer geliri başarısı göstermiştir.

    bu kadar zor durumda olmamız ve hata yapmaya elverişli olduğumuz dönemde yönetim ve terim işini büyük bir titizlikle yürüttüğünü görüyorum ve kutluyorum. yapılan opsiyonlu sözleşmeler artı bir başarı katıyor yönetime. benim içime fazlası ile siniyor bu durum ve çok memnunum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın