resim
Ryan Henk Donk
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.92
Uyruk:Surinam
  • 2155
    hanımefendiler ve beyfendiler, biraz sakin olun lütfen. çok sabırsızız. biz kuyumcu değiliz, detaylarda boğuluyoruz. ama yönetim doğru yapıyor, detayda boğulmadı işi olması gerektiği gibi yönetti.
    hatalı karar vermiş olurlarsa aldıkları risk toplamda 400-500 bin euro oluyor. bu galatasaray’ın katlanamayacağı düzeyde maliyet riski değil.
    ayrıca teknik heyet de “olsun” diye görüş bildirdiyse, endişesiz bu kararı alabilirsiniz. teknik heyet hatalı karar verdiyse, onları da sorgulayabilirsiniz. ama şampiyonlar ligi, 34 lig maçı, türkiye kupası maçları ve potansiyel uefa ligi maçlarını düşünürseniz, önünüzde 60 maç öngörebilirsiniz. 60 maç için orta sahanın ortasında bulunduracağınız adamları dikkatli seçmek zorundasınız. burada acaba donk mu olsun yoksa bu maliyete daha genç birini mi bulalım diyebilirsiniz. bu soru da zaten teknik heyetin aldığı risk oluyor. ama artısnı eksisini düşündüğünüzde; genç oyuncuya verilecek bonservis maliyeti, yeni birinin takıma uyumu ve kulüple alakalı uefa ffp kararları gözönüne alındığında artısı eksisinden fazla gibi görünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın