resim
Ryan Henk Donk
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.92
Uyruk:Surinam
  • 2147
    sosyal medyada ve sözlükte "yarım sezon çoluk çocukla antrenman yaptı, geldi şampiyon yaptı" gibi güzellemelerle aldığı zamlı maaşın doğru olduğunu anlatmaya çalışan kişiler var. öncelikle bir oyuncu nasıl oynamayınca parasını çatır çatır alıyorsa, sözleşmesi devam ederken de antrenmanlara çıkması, fiziğine iyi bakması gereklidir. bakın bu bir inisiyatif değil , zorunluluktur.
    herhangi bir oyuncu yapması gereken şeyi yaptı diye zam hak etmez.

    donk zaten yıllardan beri satış listesinde ve bu fiyatları veren herhangi bir takım çıkmadı. hangi akla hizmet zamlı sözleşme yapılır, inanılır gibi değil. üstelik yaşı da genç değil.

    başka bir mevzu, kendisinin rotasyon oyuncusu olduğu gerçeği. fernando'nun yedeği olarak kalacak takımda. biz rotasyonda kullanacağımız oyunculara 2 milyon euro maaş verirsek, maddi sıkıntıya tabi ki gireriz. yok eğer donk rotasyon değil, as oyuncuysa daha büyük zarara gireriz, çünkü fernando-donk orta sahasıyla şampiyon olma ihtimalimiz yok. şampiyonlar liginde başarılı olma ihtimalimiz hiç yok. biz bu orta saha ile akhisar'a 2-0 dan maç veriyorduk. ligin en az topla oynayan takımına karşı %35 topla oynama istatistiği ile oynadık.

    3 sene boyunca iş yerinde yatıp, 6 ay çalıştı diye zam olan oyuncu.

    bir de donk 15 maç oynayarak zam aldıysa, kimse 40 maç oynayan oyunculardan indirim yapmasını beklemesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın