resim
Ryan Henk Donk
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.92
Uyruk:Surinam
  • 2146
    öncelikle yenilediğimiz sözleşme hayırlısı olsun. bu dakikadan sonra maalesef, ne kadar eleştiriler yapılsa da, 2 gün sonra unutulacak. bize düşen, taraftar olarak kendisine gerekli desteği vermektir.

    gelelim meseleye, açıkçası gördüğüm kadarıyla ekibimiz* risk almak istemedi ve son dönemde fernando'nun yanında iyi performans sergileyen ve zor olarak gözüken maçlarda orta sahaya sertlik katan donk'u takımda tutmak istediler. şampiyonlar ligi'ni düşündüğümüzde, favori olarak çıkmayacağımız maçlar olacaktır. ligdeki derbiler ve bazı dişli ev sahipleri karşısında, sertliğe ihtiyacımızın olacağı maçlarımız olacaktır. mesela başakşehir gibi bir takımı, donk'u oynatarak emre ve arda'yı pasifize etmiştik. ayrıca da şu class="title">* vücudu kim istemez gençler ?

    fatih hoca için taktik anlamda çok iyi bir hamle olacaktır. kadroyu düşündüğümüzde, ne selçuk'tan ne de tolga'dan böyle bir destek alamayacak. fernando'nun banko oynayacağını düşünürsek, bir tane daha orta saha transferi yapılacak gibi.

    tabi bu olumlu referans yanında bütçe konusuna gelelim. donk gibi bir oyuncuyu bonservis vererek transfer etmek istersek... bu konuya girmeyeceğim. şu kadar bonservis vermemiz lazım, takımı tanımıyor, ligi tanımıyor vs. konularına girmiyorum. hoca bu riski almak istemedi ve donk'u kadroda tutmak için gerekli ücretin verilmesini istemiştir.

    toplarsak, ben o kadar olumsuz bakmıyorum. bu platformda, ne paralar konuşuldu nelere itiraz ettik de ne oldu ? bir şey olduğu yok, bir şey olacağı olsaydı, ne tarık çamdal bu takımda olurdu, ne cavanda..

    bir de, şu (bkz: ryan donk/@monacoprensi) girdiye hak vermemek elde değil, ben de bu kafaya doğru kayıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın