resim
Jack Andrew Garry Wilshere
Görev:Teknik Direktör
Takım:Arsenal U18
Yaş:32
Uyruk:İngiltere
  • 216
    sakatlık hususunun bu ülkede çok hafife alındığını düşünüyorum. bu tarz adamlar hele hele performans yaşlarında ülkeye geliyorsa handikapları vardır ancak sakatlık handikapı öyle yarım ağız söylenecek bir şey değil. siz bu tarz adamlara eviyle, arabasıyla, bonservisiyle, maaşıyla, imza parasıyla, primi vs ile çok büyük bir para yatırıyorsunuz. kocaman bir şey yatırıyorsunuz. bu noktada alamayacağınız en büyük risk sakatlıktır.

    oyuncu delinin tekidir, belli bir noktaya kadar kabul edersiniz. idare eder, bir şeye kanalize edersiniz. hamleleriniz planlarsınız ve bir şekilde o oyuncuyu kullanabilirsiniz.

    oyuncu ikili mücadeleye girmeyi seven bir adam değildir, oyun planınızı ona göre planlarsınız.

    üst düzey takımların uğraşmayacağı şeyler vardır onlarla sen uğraşırım dersin ve oyuncuyu oynatırsın.

    gördüğünüz üzere bu tarz handikaplarla uğraşabilmeniz için oyuncu sahada olmalı. sakatlık direkt bu yatırdığınız paranın çöpe gitmesi demek oluyor. fenerbahçe oyuncunun sağlık durumunu iyi inceleyip belli bir dönemde bu sakatlıkları halledebileceğini düşünüyorsa yani sakatlık riskini kontrol edilebilir olarak görüyorsa oyuncu alabilirler ve işlerine yarar. ancak "aman ne olacak ki, abiii wilşehir hem de 26 yaşında." gazıyla bu oyuncuyu alırsanız yeni bir van persie'e sahip olma ihtimaliniz var.

    edit: bu arada şunu söylemem gerek. bu sene ayyuka çıkmakla beraber , son zamanlarda spordan baya uzak kaldım.o yüzden ne kadar top oynuyor, formu nedir falan bilmiyorum. kaliteli topçudur, o kalite de bu ligin seviyesinin üstü bir kalite. benim eleştirim, bu tarz topçular için yapılan yaklaşım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın