• 924
    gelmis gecmis en komple oyuncu olarak kabul edilebilmesi icin, basketbolu olusturan iki etkeni de oynamasi gereken sporcu. bunlar ne mi? hucum ve savunma. allah icin hucumda gelmis gecmis en all around isim, bunu kabul ediyoruz. bird gibi ama bird'den daha atletik (bird daha iyi bir sutor ama).

    lebron yaklasik 3-4 yildir dogru duzgun savunma yapmiyor, hucuma odaklanmak icin. ki yaptigi zamanlarda bile cok elit bir savunmaci degildi. fizigi sayesinde is yapabildi ama ayak takibi, adami gozden kacirmama gibi savunmanin fundemental'i lebron'da yok.

    kiyasladiginiz jordan her macta 40-50 sayi atarken, diger takimin en iyi kisa oyuncusunu pippen ile donusmeli tutardi. ayni zamanda gelmis gecmis en iyi 4 savunmacidan biridir (bill russell, hakeem olajuwon ve gary payton digerleri). ayni sene icinde hem mvp hem de dpoy almis tek isimdir, bunu da 35 sayi - 6 rib - 6 asist yaptigi sezonda yapti. asil all-aroundluk, "komplelik" budur.

    profesyonel basketbol oynamis biri olarak, kimse kalkip bana lebron jordan'dan daha komple bir oyuncudur diyemez. zira oyunun en onemli iki seyinden birisini yapmayali 3-4 sene oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın