• 19
    bizi bir anda rahatlatacak olan nakti bize getirecek olandır.

    10 yıllık 150 milyon euro gibi rakamlara ulaşabilirsek ki güncel kurla bu miktar ülkemiz için yüksek görünse de artık neymar'ın 222 m euro bonservisle alındığı yerde hiçbir şey.

    eğer 18-19 sezonu'nda şampiyonlar ligi'nde iyi kötü biraz sükseli bir macera yaşarsak yurt dışından da bu hak için talep olacaktır.

    geçen sezon turkcell'le yapılan sponsorluk anlaşmalarından sonra turk telekom ve turkcell ilk talipliler olacaktır. bunun dışında türk hava yolları, qatar airways, fly emirates gibi hava yolu şirketlerinin de ilgisinin olacağını düşünüyorum. keşke açık arttırma ile satabilsek.

    yani 150 milyon euroya satsak bugünkü kurla 150*5,5= 825 milyon tl yapar ki bizim borç alacak farkının ciddi bir bölümünü kapatması demek. mali yönden oldukça rahatlayacağımız bir döneme bu anlaşma ile girmek üzereyiz.

    9 mayıs 2018'de galatasaray'da toplam borç-alacak farkı 1 milyar 109 milyon tl olarak açıklanmıştı.

    buradan bakarsak bile ne kadar önemli olduğunu anlayabiliriz. kaldı ki dursun aydın özbek'in gidişi ve futbol takımının şampiyonlar ligi ve lig şampiyonluğu o zaman net değildi.

    kısacası doğru kullanabilirsek riva ve florya'dan gelecek olan para ile de mustafa cengiz'in dediği gibi 24 ay sonra 0 borç hedefine gidebiliriz.

    düşünsenize, borç ödemeden tüm gelirimizin sportif amaçla kullanılabildiği bir galatasaray'ı...

    belki o zaman şampiyonlar ligi o kadar da hayal olmaz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın