• 17
    asya'dan 8 takımın katılacağı dünya kupasıdır. japonya, güney kore, iran, suudi arabistan ve avustralya banko katılıyorlar. bunun dışında özbekistan, ırak, çin gibi takımları izleyebiliriz. hatta suriye bile olabilir.

    afrika'dan 9 takım katılacak. kamerun, nijerya, gana, cezayir, senegal, fildişi sahili, güney afrika, fas, tunus, mısır başı çeken isimler. burkina faso, cape verde, gine-bissau, kongo demokratik cumhuriyeti, ekvator ginesi, angola, zimbabve gibi sürpriz takımlar izleyebiliriz.

    kuzey amerika'dan 6 takım katılacak. üçü zaten ev sahibi amerika, meksika, kanada. kalan üç takım elemelerle belli olacak. kosta rika banko. kalan iki takım için küba, jamaika, honduras, trinidad ve tobago, panama, haiti, el salvador gibi takımlar yarışacaklar.

    güney amerika'dan katılım sayısı 6. zaten 10 takım var orada ve 6 tanesi katılacak. venezuela ile bolivya katılamazlar. kalan 8 takım mücadele ederler gibime geliyor.

    okyanusya'dan bir takım direkt katılacak. bu takım yeni zelanda olacak büyük ihtimalle.

    uefa'nın katılım sayısı ise 16. bu da demek olabiliyor ki katılma şansımız biraz arttı. ama çok değil.

    ayrıca 2 takım play-off sonucu katılacakmış. bu play-off 'a her kıtadan bir takım toplam 6 takım alınacakmış. uefa hariç. concacaf (kuzey amerika) 3 ev sahibi ile katıldığı için oradan 2 takım katılacakmış. 6 takımdan 2'si de bu play-off sonucu dünya kupasına katılacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın