• 20
    hiç aranızda galatasaray başkanı olmayı hayal eden var mı?

    saçma bir soru gibi gelebilir. ulan herifin milyon galatasaray taraftarının olduğu sözlükte sorduğu soruya bak diyenler falan.. ama ben neredeyse hiç kimsenin böyle bir hayal kurduğunu zannetmiyorum.

    çocukluktan beri hepimizde vardır, yatarsın yatağa kapatırsın gözlerini, sahada almışsın ayağına topu, üzerinde parçalı.. okan'la bir ver kaç, hakan araya kaçmış ama sen vermeyip kendin vuruyorsun ve gol..

    ya da teknik direktörsün, bir hafta kafanda fener maçına hazırlanıyorsun. kamp yapsam mı, çocuklara sürekli baskı kursam mı.. basın toplantısına çıkmışsın, cool ama ayarcı bir dille konuşuyorsun ve çıkıp temiz bir oyunla alıyorsun maçı..

    yeri geldi menajerlik oyunlarının hayatımıza iyice nüfuz ettiği dönemler, haldun üstünellerle yavaş yavaş başlayan daha sonra michael zorc ve monchi gibi isimlerle ayyuka çıkan sportif direktörlük hayalleri bile kurduk. onu alırım, bunu satarım, altyapı sistemini şu hale getiririm, şöyle bir tesisleşme, kurallaşma vs vs..

    evet ben biraz yapı itibariyle fazla hayalperest birisi olmama rağmen bir çok galatasaray sevdalısı bu ve buna benzer hayalleri paylaşmıştır ömrü boyunca. ama galatasaray'daki üyelik yapısı, o kapalı kongre genel kurul bilmem ne zıkkım muhabbetleri.. daha nasıl başkan olunabileceğini bile bilmiyoruz ki. yemin ederim fenerbahçe ve beşiktaşlı çocukların hep vardır, bir gün zengin ve tanınmış önemli bir adam olucam ve takımımın başkanı olucam hayali.

    galatasaraylı çocukların başkanlık hayali kurması bile yasaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın