• 12
    2017-2018 sezonunun bitmesiyle birçok sözlük yazarımızda vuku bulan olaydır. financial fair play denetiminde olmamız ve birçok yüksek kontratlı oyuncuya sahip olduğumuz için hepimiz ince hesaplara girmek zorunda kaldık, kalıyoruz ve muhtemelen kalacağız da.

    muğdat çelik transferi* günlerce gündemden düşmedi, altında tonla tartışmalar oldu. sezonun bitmesi ve uzun zaman boyunca galatasaray futbol takımı'nı izleyememenin getirdiği stresle birçoğumuz olmayan veyahut hiçbir zaman olmayacak transferler hakkında birbirimizi kırar olduk ve zamanımızı heba ettik.

    bunun dışında yaşanan quakerboy gerginliği de sözlük gündeminde üst sıralarda kaldı. burada da ufak çaplı bir kutuplaşma oldu, sonrasında yeni duyumcular önerenler bile oldu. quake hakkında benimde bir fikrim var elbet ama yazar arkadaşlarımızın kendi kendine pilot olan eski yazarımız hakkında objektif düşünebildiğini düşünmediğim için olabildiğince konu hakkında yazmamaya çalıştım.

    en son olarak da sözlükte bir başlığın açılması ve akabinde bu başlığa karşıt bir başlık açılması, şahsi fikrimce yanlış bir durumdur. younes belhanda düşmanlığı ve younes belhanda hayranlığı başlıkları sözlüğümüz için gereksizdir. konu sadece sözleşmeli futbolcumuz younes belhanda olduğu için direkt oyuncunun başlığında fikirlerimizi belirtebiliriz. bu sonradan açılan iki başlıkta da hoş olmayan şeyler yaşanma ihtimali çok yüksek.

    son olarak 2018 dünya kupası'nın bir nebze de olsa sözlük yazarlarımızın dikkatini dağıtmasını umuyorum. en azından dönemin yarısını kapsayacak bir turnuva olacağı için mutluyum. hepimizde oluşan sezon bitince içine düşülen boşluk sendromunu olabildiğince kavgasız ve gürültüsüz geçirmeliyiz.

    sevgi&saygı
App Store'dan indirin Google Play'den alın