• 14
    "galatasaray sözlük dokunulmazları" listesine şubat civarında kesilen * * bir "belhanda'yı eleştiren galatasaray taraftarı benim için ölmüştür" raconuyla eklenmişti belhanda. neyse ki racon sahibi, "ölü"nün arkasından konuşmayacak karakterde birisiymiş ki önemli payı taraftara yazılacak olan bir şampiyonluk yaşamamıza rağmen taraftarın bu sezonki efsaneleşecek aksiyonları hakkında olumlu veya olumsuz yorum yapmadı. konunun takipçisi olacağımı belirtmiştim ve her seferinde gündeme tekrar taşırdım zira. bu vesileyle arkadaşımızı "ölü"nün arkasından konuşmadığı için tebrik ediyorum. yanlış çıkan öngörü ve önermelerimizi sahiplenebilmek önemli bir erdemdir. bu konunun bu şekilde, ağzımızın tadı kaçmadan kapandığına sevindim.

    neyse, nerelere gitti konu; belhanda'nın dokunulmazlığı diyorduk. bu üstte geçen dokunulmazlık statüsünün manifestolaştırılması halinin adı olabilir, "younes belhanda düşmanlığı". bundan sonra belhanda'ya %100 değil de %99.9 veya daha az oranda biat etme cüretinde bulunan vatan hainlerine uygulanacak olan yaptırımları yazmayı unutmayın.

    bir de rica ediyorum eleştiri, ve genel anlamda ifade özgürlüğünü savunarak başlayıp ama'yla devam eden cümleler kurmayın. ifade özgürlüğü zaten böyle bir şey değil de, bu sözlükte hemen hiçkimsenin bu tarz kavramları umursamadığı artık netleşmiş olmalı hepimiz için. birbirimizi kandırmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın