resim
Mahmoud Ahmed Ibrahim Hassan
Takım:Trabzonspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.79
Uyruk:Mısır
  • 339
    geçen sezona harika başladı, izlerken demiştim acaba alınabilir mi diye ancak ekim-şubat arası bi durgunluk dönemi yaşadı. skor katkısını uzun süre veremedi. kasımpaşa'yı ideolojik nedenlerle sevmediğim için hiç takip etmek istemem. çok fazla izlemedim. ama kasımpaşa'nın bizimle ve diğer ilk dörtteki takımlara karşı oynadığı maçlarda topu ayağına aldığında bir şeyler yapacağını hissettiren bir futbolcu görüntüsü çiziyordu. yani iki kulvarda yaptığı 16 gol 8 asist için söylemiyorum. adamın topa dokunuşunda bile özel bir şey var. çok özel bir potansiyeli varmış gibi hissettiriyor.

    bu arada asist sayısı düşük. çünkü bencil bir oyuncu. yani daha çok ve net pozisyon hazırlama potansiyeli var ama sürekli golü düşünüyor. dolayısıyla ayağında topu çok fazla tutup top kaybı yapıyor.

    bir de garry gibi değil. garry'den daha teknik, daha çevik bir oyuncu trezeguet. hücum yetenekleri daha gelişmiş durumda. garry ise çok iyi bir takım oyuncusu, takım savunmasına müthiş bir katkı sağlıyor. farklı meziyetlere sahipler.

    bence kendisi için 5m euro artı kdv para değil. avrupa'da trezeguet gibi kanatı çok şanslı isen 10m euro'ya bulursun ve bu yaşta olmaz. 24 yaşında diego perrotti'yi 6m euro'ya almış gibi düşünüyorum. kaçırılmamalı. satılırsa -yaşı dolayısıyla- cenk'in 23'e gittiği haliyle 20m altına inmez.

    düdüt: yazım hatası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın