• 129
    küstürülmeye çalışılan yazarlar. bunun başka izahı yok ısrarlı bi' şekilde "genelleme yapmadan" bu gruba laf sokulmasının. önceki nesillere biat ettirilmeye çalışılıyor.
    açıklamar da genelde şu şekilde; .... tarzı yazıların çoğunluğu bu gruptan çıkıyor. en fazla aktif olan grup olduğu için olabilir mi einstein? belki daha yeni katıldıkları için uzun süredir yazmak istediklerini fırsat buldukça yazdığından olabilir mi? sen yeni bir hobiye başladığında başlarda üzerine çok düşmen gibi mesela. ya da yeni çıkan bir şarkıyı çok beğendiysen bıkana kadar dinlemek gibi.
    insanlar kendilerinden birşeyler katmak istiyor. kimisi belki dış fikirlere açık, yorumlarına açıklamalı cevaplar verildikçe öğrenmek ve aidiyet duygusu hissetmek istiyor. ben sorular soruyorum mesela özelden olsun başlık altında olsun. sağolsun bütün renktaşlar da elinden geldiğince cevap veriyor. yorum yapıyor.
    7. nesil yazarların hepsi ergen-genç-ateşli gibi sığ düşüncelerin inanın hiç bir geçerliliği yok. ve anlatmak istediğiniz şeyin dinlenebilirliğini de kendiniz baltalıyorsunuz böyle yaparak. eski nesillerin doymuşluğu yeni nesil yazarlarda yok. işte fark bu. olumsunda da olumsuzunda da en çok 7. nesil yazar entrysi görme sebeplerinizden bir diğeri de doymuşluk.

    ötekileştirmeyin. kutuplaştırmayın. küstürmeyin. tekrar ediyorum. hepimiz galatasaraylıyız. hepimiz galatasaray için burdayız.

    aksi durumdakileri böyle iterek kakarak ayrıştıramazsınız. zamanla kendileri ayrışır ve belli eder. hümanist olun rica ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın