resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 15898
    forvetsiz sezonda 16 asist yapmış forvet olmadığı için en az 10 asisti de harcanmış, 2014-15 sezonu şampiyonluğunun baş mimarı olan efsanemizdir.

    tudor'u kovdurmamızla birlikte kendisinin sevicileri tarafından tutunulan tek dal sneijder'in göbeği oldu. evet kardeşim sezon öncesine çok kilolu geldi, nice'te tutunamadı, katar'a gitti hem de renkleri sarı lacivert olan bir takıma! ne kadar ayıp (!). bu photoshop'u yapanların türevleri bu sezon da türlü mecralarda muslera'ya aynı operasyonu yapmaya çalıştı fakat başarılı olamayarak şampiyonluğu kaybetmemize sebep olamadı. bu tiplerin istediği olsaydı fatih terim de gelemeyecekti ve içlerine ibb'yi de katarsak ilk yarıda oynadığımız 4 büyük maçtan 1 puanla ayrılışımızın bir benzerini ikinci devre de yaşayıp ligi muhtemelen trabzonspor ile başabaş bitirecektik.

    mevcut futbol piyasasında sneijder ayarında birini verimli dönemindeyken bir daha türk futbolunda göremeyebiliriz o yüzden sırf haklı çıkacağım kafasıyla bir efsanenize böyle terbiyesizce iftira atmak yerine onu sahiplenmeye bakın çünkü wesley galatasaray'ın bir değeri olmuştur ve ben bir taraftar olarak onu en verimli yıllarında galatasaray formasıyla izlemiş olmaktan gurur duyuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın