• 1
    benim de yazar olarak aralarında bulunacağım ve bugün itibariyle yayın hayatına başlamış olan spor sitesidir.

    siz değerli arkadaşların eleştirilerine açık olmakla beraber bir göz atmanızda fayda olduğunu düşünüyorum. tüm spor severlere hayırlı olmasını diliyorum.

    site: www.topsuzoyun.com
    twitter: https://twitter.com/Topsuzoyuncom

    site açılışında kullanılan açıklamayı aynen kopyalıyorum...

    --- alıntı ---

    öncelikle neden topsuz oyun? cruyff şöyle der: “bir maçta bir futbolcu ortalama 3 dakika topla oynar. o halde o oyuncu kalan 87 dakika boyunca sahada ne yapıyor, işte bu önemlidir. iyi oyuncu ile kötü oyuncunun farkını bu belirler” işte biz burada o üç dakikayı da göz önüne alarak geri kalan 87 dakikanın peşinden koşacağız.

    spora farklı bir perspektiften bakmak, farklı bir tat yaratmak için buradayız. burada sıradan habercilik anlayışı olmayacak, reklam olmayacak, tık kaygısı olmayacak. dikkat çekmek için atılan aldatıcı başlıklar, son dakika vb içerikler olmayacak. sabahtan akşama kadar sonuç üretmekten uzak hakem tartışmaları olmayacak. tüm bunlardan sıyrılarak içerik, kalite üreteceğiz. burada sporun ruhunu arayacağız. tamamen saha içine bağlı kalarak bir yandan teknik/taktik detayları incelerken diğer taraftan everton çocuk günüyle birbirinden heyecanlı kalplere yolculuk yapacağız. bir yandan her jenerasyonun genç potansiyellerini sizlere tanıtırken diğer taraftan sporun birbirinden ilginç kültürlerini sizlere ulaştıracağız. burada futbol ile sporu keskin çizgilerle birbirinden ayıracağız. sporun her dalı ile ilgileneceğiz. bir yandan tarihin tozlu sayfaları arasında geçmişe yolculuk yaparken diğer taraftan dünyanın en tehlikeli sporlarından free soloing’i sizlerle tanıştıracağız.

    peki biz kimiz? topsuzoyun.com bir spor platformu. herhangi bir çıkarı olmadan spora gönül vermiş yazarların, farkındalık oluşturmak adına bir araya geldiği bir platform. burada kalite ön planda olacak. görülmeyeni keşfetmek için buradayız.

    burada bir düşünce sistemi inşa etmek istiyoruz. spora taktik tahtasından bakarken aynı zamanda bu oyunların ekonomi, psikolojik ve kültürel boyutlarına da önem vereceğiz. her yazımızda okuyucularımıza farklı bir bakış açısı yeni bir tat kazandırmayı amaçlayacağız. her içeriğimizde doyurucu olmak en önemli ilkemiz. gelip geçici yazılar değil kalıcı kalite bırakmak hedefiyle geliyoruz. bir taraftan bunları yaparken diğer taraftan kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz. bu soluksuz koşuşturmacanın ardından bir gün geriye baktığımız zaman arkamızda doyumsuz bir arşiv bırakmak istiyoruz. sporun ruhunun üzerindeki ölü toprağını atmak için buradayız.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın