resim
İlyas Gökçe
Görev:Malzemeci
Takım:Galatasaray
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 3
    galatasaray spor kulübünün fedakar malzemecilerindendir.

    futbol kulüplerinde malzemeci olmak gerçekten kendi yaşamından bir şeyler feda etmek anlamına gelmektedir. futbol oynadığım dönemlerde a takımımız il ya da ilçe içi maçlar oynadığı halde bu pozisyonda emek veren abilerimiz gerçekten çok yorulurlardı, bunu o küçük yaşımızda görebilirdik.

    ilyas gökçe örneğinde ise farklı bir konuya değinmek istiyorum. bazı kulüpler malzemeci gibi bir görevi olan kişilerin fotoğraflarını internet sitelerine koymamayı tercih edebilirler. ancak galatasarayımız ne yüce bir kulüp imiş ki bu ağabeyimiz gibi diğer malzemeci çalışanlarını da teknik ekibin bir parçası görüp siteye fotoğraflı bilgilerini dahil etmişler.

    bu insanların yüzlerinde makyaj, estetik vs. saçlarında ise fön falan yoktur. kimilerine göre çirkin, varoş olan bu ağabeylerimiz, kardeşlerimiz alın terleriyle, emekleriyle dünyanın en güzel insanlarıdır bence.

    hatta dünyanın en şanslı emekçileridir onlar, onlardan birisi de ilyas gökçedir.

    bir düşünsenize yahu çalıştığınız iş direkt olarak, hiçbir sapma olmadan galatasaray'ın menfaatine, hanesine bağlı.

    kendime de bir gün nasip olmasını dilediğim durumdur bu. bir gece ansızın bir kap açıklaması,* "müzeci, galatasaray spor kulübü müzesi'nde sergilerin düzenlenmesi ile ilgili baş küratörlük görevine getirildi."

    edit: imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın