• 383
    başıma gelen bir olay hakkında sizlere bilgilendirme yapmak istediğim digital platform.

    eskilerin digiturkplay kullanıcısıyım, aslında spor extra paketini hala kullanıyorum ayda 15 tl vererek.

    olaya gelecek olursak; ligin bitmesine 2 ay kala mart ayı içerisinde kendilerinden bir mail aldım. daha önce digiturkplay kullanıcısı olduğum için bana özel kalan 2 ayı hd olarak 50'şer den 100 tlye izleyebilirim diye. bende ne güzel len zaten şampiyonluk yolundayız alıyım dedim ve aldım. ücretler mart ve nisan aylarında 50şer lira kredi kartımdan otomatik olarak çekildi, buraya kadar her şey yolunda.

    2 gün önce mayıs ayı ekstremi kontrol ederken digiturkplay adına 99tl bir ödeme geçildiğini farkettim. alllah allah nedir bu derken müşteri hizmetlerini aradım. yetkili kişiye aktardılar. ben durumu izah ettim. telefondaki yetkili ablamız kampanya sonrasında paketin normale döndüğünü ve ben arayıp iptal ettirene kadar da 99 tl üzerinden hizmet almaya devam edeceğimi söyledi. kendilerine haziran ayında lig bitti zaten neyin hizmetini alacağım acaba digiturkplay üzerinden?, zaten spor extra paketi ile tüm kanalları izleyebiliyorum dediysem de suç bendeymiş. paket bitmeden bir gün önce arayıp iptal ettirmem gerekirmiş.

    şöyle de bir durum var ki, digiturkplay kontrol panelim/paketlerim sekmesi altında aldığım bu 99 tllik über hizmet yoktu, bilerek paketin bitmeye yaklaştığı tarihlerde kontrol etmiştim, gözükmüyordu yani bir şey. spor extra paketi gözüküyor ama, onu istediğim an ordan iptal edebiliyorum. ablamıza bu durumu da izah ettim ama olmazmış, suç bendeymiş :)

    neyse, okuyanlara yardımım dokunur belki diye yazdım bu enrtyi. bir müşterilerini daha kaybettiler.

    teşekkürler digiturk!
App Store'dan indirin Google Play'den alın