resim
Muğdat Çelik
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.70
Uyruk:Türkiye
  • 281
    kendisine iyi futbolcu diyen bir kisinin ben kendisini takip ettigini dusunmuyorum. gecen sene en az alti-yedi macini izledim. tek olumlu diyebilecegim ozelligi surati. teknik yok. dribling’den tek anladigi topu tepip pesinden kosmak. son kararlari iyi degil. bitiriciligi de kotu, acin galatasaray macinda kacirdigi efsane pozisyonu izleyin mugdat’i anlamak icin https://twitter.com/.../1002109120386871297

    he bir de bu adam akhisar’da duzenli forma sansi da bulamadi. akhisar’in bile kadrosuna net girebilen bir adam degil.

    21 futbolculuk bir kadro limitimiz olacak ve bunun biri bu kazma. ve biz bununla sampiyonlar ligine gidiyoruz. iflasin esiginde bir kulubun daha dikkatli harcama yapmasi gerekirken biz bu adama senelik uc milyon lirayi baglayip dort senede ihya edecegiz.

    her seyi gectim, u17 milli takiminin uc yildizi var kadroda. onlar dururken mugdat’i almak gercekten bu genclere buyuk haksizlik. neresinden tutsan elde kaliyor. rotasyon oyuncusu lazimsa neden bu futbolcular dusunulmuyor. barselona bile rotasyonunu altyapisindan tamamlarken ve ustune ustluk herkesin giptayla baktigi bir jenerasyonumuz varken biz neden boyle adamlarin pesinden gideriz. yellow friday, grey weekend diye de milleti kandirmasinlar bir daha. verdigim para mugdat’in maasina gidecekse ben neden harcama yapayim?
App Store'dan indirin Google Play'den alın