resim
Sergio Ramos García
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 421
    fanatik de değilim romantik de. evet kendi döneminin en komple en iyi savunma oyuncularından 1 tanesidir. ama kesinlikle dünyanın gelmiş geçmiş en iyisi değildir.

    ayrıca kötü niyetlidir. 2017-2018 şampiyonlar ligi finalinde salah'ın sakatlandığı pozisyonda salahı çekti sadece diyorlar. adamın bir kolunu kıstırıp kilitledi orada bilerek düşünce maça devam edemesin diye.

    şu pozisyonda da rakip kalecinin yüzüne bilerek ve isteyerek dirsek atıyor. van dijk yada başka bir topçu ile uzaktan yakından alakası yok tamamen kendi içinden geldiği için. https://www.instagram.com/p/BjSdAVhARTR/

    katalan değilim, real madrid'i her zaman barcelona'dan daha sempatik buldum. içinde bulunduğunuz kralcı katalan kavgasından uzak bir şekilde ramos'un kötü niyetli bir futbolcu olduğunu söyleyebilirim. asıl romantikler kralcılar bence. real madrid'e elendiğimiz yıl pepe ile birlikte drogva ve burka yılmaz'a da yapmadığını bırakmadı bu herif. hakemlerin şampiyonlar liginde real madrid aleyhinekolay kolay düdük çalamamasının verdiği rahatlığı dibine kadar kullanıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın