• 164
    yanlış dönemde yapılan kampanya. tamam, biraz para kazanabiliriz ama istenen etkiyi vermeyeceği çok açık.

    bi kere taraftar gazının en fazla yok olduğu dönemde böyle bi kampanya yapmamalısınız. şampiyonluk geldi, mustafa cengiz seçildi, 1 hafta geçti, şu an sözlükteki yazar sayısı bile oldukça az. takibin azaldığı bir dönem bu dönem haliyle bu birincisi.

    kombine satış döneminde bu kampanyayı yapamazsınız. bu kulübe store üzerinden en fazla para kazandıracak insanlar yine kombine alan insanlar. üç dört bin lira parayı bi anda vermiş adama hadi kampanya yapıyorum 500 liralık da alışveriş yap dersen adam bi dur der.

    seçim ve bayramı tek pota altında eritelim, bu dönemde de bu kampanyayı yapamazsınız. ülke cumhurbaşkanlığı seçimine gidiyor, birçok insan 1 ay sonra nerede olacağımızı kestiremiyor, 10 gün sonra ramazan bayramı, insanların aile ziyareti, çoluk çocuğa kıyafet almak gibi telaşları var, bu kampanya bu telaşların arasında üstte belirttiğim sebeplerin de etkisiyle geride kalır.

    bu kampanyayı ne zaman yaparsınız?

    uefa kararını açıklar, seçim geçer, bayram geçer, takım sezonu açar, haberler medyaya düşmeye başlar. şampiyonlar ligi ile ilgili haberler ortaya çıkmaya başlar. insanlar ilgi göstermeye başlar, bu sezon ne yapacağız merakı biraz uyanmaya başlar. heh, tam orda, iki tane flaş transfer yaparsınız, aynı gün getirirsiniz türkiye'ye, gün olarak da perşembeyi seçersiniz. hem onların isimlerinin yer aldığı, hem de genel ürünlerin satıldığı bir weekend kampanyasına işte tam o gün başlarsınız.

    bugün gördüğünüzün 10 katı ilgi görmezseniz ben de bi şey bilmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın