• 146
    ülkedeki ekonomik durum sebebiyle beklenen ilgiyi görmemiş kampanya. zaten 21. şampiyonluktan sonraki 2-3 gün içinde bu sezon* ve gelecek sezon* formalarının neredeyse tamamı satıldı. bunları alan taraftarlar üzerine düşeni yaptı, daha fazlasını bekleyemeyiz.
    millet doların yükseldiğini değil, türk lirasının düştüğünü anladığı için ekonominin boku yediğini de anladı. artık biliyor ki elinde bir tomar para da olsa kıymeti olmayacak. o yüzden harcamaya korkuyorlar. ben de öyleyim. bekar bir erkek için ortalamanın üzerinde maaşım var ama yarın sadece bahsettiğim iki sezonun forması ve beğendiğim bir polar falan olursa alacağım. çünkü bu ülkede yarın ne olacağı belli değil. sezon başında sözlükten 3 arkadaşa sparta prag forması yollayacaktım ama heriflerin forması 250 lira aq. bir türlü indirime girmedi.* her neyse, sonuç olarak, insanların 2. bir alışveriş yapacak güveni veya parası yok.
    yani bu kampanyayı aslında 21. şampiyonluktan sonraki 15 günü kapsayacak şekilde saysak iyi olur. taraftarın büyük çoğunluğu, dursun özbek'in seçilme ihtimaline karşı teyakkuzda kalmadı. onlara da bir şey demiyorum, dursun'u sevmez ama yine de kulübüne katkı yapar. bu kampanya dahilinde alışveriş yapanlar hep bilinçli, dursun özbek düşmanı taraftarlar. hatta 100.000 sayısı fazla bile, helal olsun. bence bu iş amacına ulaşmıştır. taraftarımız bu sezon üzerine düşen son görevi de yerine getirmiştir, hepsi sağolsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın