resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 15837
    efsane değil diyenler hagi ile karşılaştırmış. merak ediyorum şimdi, hagi zamanında çevresinde hagi'nin kimler vardı yani takım arkadaşları kimlerdi, sneijder varken çevresindekiler kimlerdi. adam yasin'e bile top oynattırdı. tabiki de ben de hagi'nin çok daha yüksek bir mertebede olduğunu söylüyorum ama hagi ile kıyaslayıp sneijder'e biraz haksızlık yapmıyor muyuz? juventus'a koyup gruptan çıkardı, ayıyı avladı, takımın kaptanı gibi oyuncularımıza faul yapıldığında, hakkımız yendiğinde falan ilk onu isyan ederken gördük.

    hagi apayrı çok üstün bir yetenek ama bülent korkmaz'la, hakan şükür'le, hakan ünsal'la, ümit davala'yla falan oynarken sneijder tac atışında yasin'den top beklerken en sonunda isyan edip 'salak valla gerizekalı bu çocuk' edasıyla 'bırak tacı ben kullanayım' diyordu.

    en çok bana koyanı da havalimanında tek başına ülkeden ayrılırken gözünün biraz nemli olup kırgınmış gibi ayrılmasıydı. futbolcu olmasa da bir gün teknik heyette ben görmek isterim.

    edit: iş bu entry sneijder'e fazla haksızlık yapıldığını düşündüğüm üzere yazılmıştır, kesinlikle efsane olup olmamasıyla alakalı konuşmadım, efsane desek ne demesek ne zaten. bence fazla haksızlık ediyoruz, tarık çamdal mı bu =(
App Store'dan indirin Google Play'den alın