resim
Musa Çağıran
Takım:Gençlerbirliği
Mevki:Stoper
Yaş:31
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 272
    biraz zaman geçince musa'yı transfer etmek yerine altyapıdaki çocukları düşünmek gerektiğinin farkına vardım ve önceki entrymi sildim. insafsızlık ettiğim için herkesten özür diliyorum.

    bir oyuncu galatasaray ilk 11'i seviyesinde değilse transfer etmemeli ve altyapıdan çocukları oynatmalıyız. hayatında ilk defa süper lig maçına çıkan çocuklar heyecandan top kaptırırlar, gol yedirirler, kırmızı kart görürler ama önemli değil. önemli olan altyapıdaki çocukların gelişmesi. serdar sakat mı, koy ozan kabak'ı. fernando cezalı mı, koy abdüssamed'i. rodrigues yok mu, koy recep gül'ü. uğraşma yerli transferiyle falan.

    nedir yani, ligi en iyi ihtimalle 3. sırada bitiririz, ertesi sene ne kadar yıldızımız varsa satmak zorunda kalırız ama genç oyuncularımızı oynatmış oluruz. değmez mi? sonuna kadar değer, feda olsun çocuklara. çöp yerlilere para yedirmedik ya, o gurur bize yeter. batacaksak da onurumuzla batarız.

    bir de bu çocuklar maç kaybettirdiği zaman tribünden ve sosyal medyadan küfür-hakaret edecek yaklaşık 1.000.000 civarı insan çıkacak. en geç birkaç ay içinde genç oyuncuları ıslıklayacaklar, yuhalayacaklar. onların da stada girişini yasaklayıp kombinelerini iptal etmeliyiz. genç oyuncuların huzurunu bozacak her türlü etken temizlenmeli, çünkü kimsenin genç oyunculara insafsızlık edip bizi çöp yerli transferlerine zorlamaya hakkı yok.

    bir fırsat vermiyoruz ki şu çocuklar doya doya bir oynasın abi. kadıköy deplasmanına uğur-ferhat ikilisiyle çıkıp 4 yiyen gerets'i özlüyor insan...
App Store'dan indirin Google Play'den alın