• 60
    29 mayıs 2018 tarihinde piyasa değeri değişiklikleri yapmış sitedir.

    bu değişikliklere baktığımız vakit türkiye ligi şampiyonu olan takımın en önemli katkılarından birini veren oyuncuyla, yani garry mendes rodrigues ile trabzonspor forması giyen abdülkadir ömür aynı piyasa değerine sahip olarak gösterilmiştir.*

    abdülkadir gerçekten potansiyeli olan bir oyuncu ancak daha hiçbir şeyi de kanıtlayamamış bir oyuncu aynı zamanda ve bu denli bir oyuncuya o fiyat maalesef gerçekçi değil.

    gelelim rodri'ye, bu adam bu sene ligin tozunu attı ve eminim tudor kendisini bazı maçlar kesmeseydi çok daha etkili olabilirdi. bu adamın da tabii ki kadro değeri gösterilen miktardan çok çok daha fazla olmalıydı. her anlamıyla fiyasko bir güncelleme olmuş, en azından beni tatmin etmemiştir.

    bir diğer örnekte ise futbolu yalnızca gözleriyle izlemeyen herkesin gönül rahatlığıyla ligin en iyi defansif orta saha oyuncusu diyebileceği ve şampiyon takımın beyni olan fernando francisco reges ile josef de souza dias.

    bakın arkadaşlar burada rakip takım oyuncusunu gömmek için söylemiyorum bunu ama takımımız oyuncusunun değeri 7m €'dan 5.25m €'ya düşerken, adı geçen diğer oyuncunun değeri ise 8m €'dan 9m €'ya çıkmış.

    bu örnekler ışığında baktığımızda kesinlikle denilebilir ki; ya çok cahil bir kişi ya da gerçekten kötü niyetli bir kişi türkiye ligiyle ilgileniyor.

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın