• 896
    gectigimiz 2 yilda besiktaslilar bu tarz seyler soyleyince tinerci diyorduk -ki gercekten tinercilik bu-, bugun aynisi bizim sozlukte yasaniyor.

    yani, tabi ki bunun olmasi harika olur da oyle, seneye yari final, sonraki sene final ve kupa gelecekmis gibi konusmak tinercilikten cok farkli degil.

    bakin millet milyar dolara yakin para harcayip takim kuruyor, yari finale zor cikiyor. bu is oyle terimi getirdimle olmuyor. cok ciddi bir maddi yapilanma, altyapi yapilanmasi, kulubun profesyonellerce duzgun yonetilmesi falan gerekiyor.

    terim etkisi, taraftar etkisi tabi ki diger takimlara gore bize avantaj saglayacaktir ancak sampiyonlar ligi sampiyonlugu icin her seyin 4-4'luk olmasi gerek.

    bir de euro kurunu unutuyorsunuz. gelirlerinin yarisi velki de daha fazlasi tl cinsinden olan bir kulubun, euro ile yasayan ulke takimlariyla kafa tutmasi imkansiza yakin.

    sampiyonlar ligini mi istiyorsunuz? once ulkenin ekonomisini bu hale getirenlerden kurtulmak ve ekonomiyi duzeltmek sart. turkiye ekonomisi duzelmeden kulup ekonomileri asla duzelemez. ekonomi olmadan da iste 2 yil sampiyonlar ligi, 2 yil turkiye ligi gibi boyle gide gele, yapilanalim diye diye perisan oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın