• 179
    ünal aysal'ın gidişinden sonra yaşanılan kaos hepimizi şoka uğrattı. yerine gelen aklı havada yönetim sadece sportif olarak değil mali anlamda da kulübü ciddi zarara uğrattı. en kıymetli taşınmaz varlıklarımız tabiri caizse hiç edildi. aynı adamlar şahsi ticaretlerinde aynı hatayı yaparlar mı? ben bu sorunun cevabını merak ediyorum ve ister istemez bu ticari kayıplarda kasıt arıyorum.

    sportif anlamda da bir felsefesi belli olmayan yönetim, takımın başına birbirinden alakasız hocaları getirerek bu aklı havadalığı iyice belli etti. bu belirsizlik yüzünden %90 oranında revizyona uğrayan futbol takımımız bile sezonun ortasında tanınmaz haldeydi. eminim dursun özbek yönetimin başında kalsaydı ve bu yaz transfer döneminde bu takımı da %90 oranında revize etseydi, o da devre arasına kadar aynı yorgunluğa ulaşırdı. çünkü bir vizyonu yok.

    tüm bu karışıklığın arasında elini taşın altına sokan mustafa cengiz'e minnettarım. bugün özbek haricindeki kalan iki rakibinin samimi olduğuna inanmıyorum. (dursun özbek'e zaten söyleyecek tek kelimem daha yok.) bana kalırsa yapmaları gereken oyları bölmek yerine adaylıklarını geri çekip mustafa cengiz'e destek vermek olmalıydı. gerçek bir galatasaraylı bunu yapar. şampiyon olmuş, şampiyonlar ligine direkt giden takımın başkanlığına babam da aday olur.

    velhasıl; rengimiz belli.
    bugün gri, yarın sarı kırmızı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın