• 27
    sayın üyeler,

    26 mayıs 2018 cumartesi günü yapılacak galatasaray spor kulübü seçimli genel kurul toplantısı sıradan bir seçimli genel kurul değildir. türk sporunun öncüsü ve batıya açılan kapısı olmak sorumluluk gerektirir.

    başarısızlıkları denenmiş ve kanıtlanmış dursun özbek yönetimine genel kurul üyelerinin normal, sıhhatli, aklı-selim davranarak oy vermemesi gerekliliği sabittir. bu konuda bir çekişme dahi olmaması gerekir.

    aynı şekilde galatasaraylılık anane ve göreneklerine göre, mustafa cengiz yönetiminin kısa sürede gösterdikleri çoğulcu, aklı selim, sıhhatli yönetim şeklininin de 3 yıl gibi bir süre ile seçilmeleri yönünde teveccühünüze mahzar olmaları gerektiği de ortadadır.

    ancak ana akım medyanın ve ayrıca bir kısım üyelerin sizden o listede bu var, şu listede şu var veya başka sair sebep ve bahaneler veya aslı olmayan dedikodular ile oyunuzun rengini değiştirmeye çalıştıkları ve ırkçılık-ayrımcılık içeren, vefasızlık sonucu doğuracak telkinlerinin de olacağı ve olduğu da son derece açıktır. galatasaray oligark, aristokrat, bir sınıf kardeşliği birlikteliğinin kadrolaşma zihniyetinin çiftliği olmamalıdır.

    tarihi bir karar aşamasındasınız. telkinler ve dedikodular yerine, 30 milyon taraftarın sorumluluğunu da dikkate alarak, 3 yıllık süreyi hak ettikleri konusunda en ufak bir çekişme olmayan mustafa cengiz yönetimi için gri oy vermenizi değerli üyelerimizin takdirlerine sunmaktayım. oyunuz griolsun

    saygılarımla,
App Store'dan indirin Google Play'den alın