resim
Bernard Anício Caldeira Duarte
Takım:Panathinaikos
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.64
Uyruk:Brezilya
  • 81
    brezilya milli takımı bile oyuncu menajerlerinin parmağında oyuncak konumunda. istedikleri oyuncuyu milli takıma aldırıp bak milli takım oyuncusu deyip fahiş fiyatlara satıyorlar. birçok oyuncunun da bonservisinin ciddi bir kısmı menajerinde oluyor. astronomik oranda komisyon alıyorlar ve üstüne bonservis alıyorlar. en kötü ihtimalle oyuncuyla önceden anlaşıp imza parasından pay alıyorlar. bunun dışında el altından para alıyorlar. ukrayna brezilya arasında da bu tür alışverişler var. bu yüzden ukrayna'dan bir oyuncu serbest kalsa da transferi arap saçına dönüyor ve bir bakıyorsunuz büyük kulübe transfer olacak adam bir anda çin'e gitmiş. konoplyanka, yarmolenko, alex teixeira falan mafyaya girer gibi girdikten sonra çıkamadılar uzun süre.

    benim tahminim bernard öyle bonservissiz çat diye alınabilecek bir oyuncu değil. menajerinin gönlünü kim en çok hoş tutarsa ona gidecek. bu yüzden büyük takıma gitse de şaşırmam adı sanı duyulmamış bir takıma gitse de şaşırmam. bazı oyuncular yeter ki yükseltileyim piyasaya sunulayım da ne olursa olsun kafasındalar. bernard öyle mi bilmiyorum ama birçok brezilyalı öyle. o yüzden henüz hak etmeden menajerler sayesinde ortama konulabiliyorlar ve sonrasında da kendilerini menajere teslim ediyorlar.

    işin saha içi kısmına girersek, yaklaşık 9000 entry girdim ve pek futbolcuya kefil olmuşluğum yoktur. ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bernard bize gelirse ligde şov yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın