• 64
    --- alıntı ---

    – hani nasıl derler “evlerden ırak”, allah esirgesin cümlemizi, yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatı mıdır ?

    – fenerbahçeli olmasından ziyade galatasaray aleyhtarlığı ile medyada pozisyon elde etmiş, yıldırım demirören’in yaveri kurnaz gazeteci ibrahim seten‘in yönettiği medya kampanyası sizi yeniden kulüp başkanlığına taşırsa, fikret orman’ın eski iş ortağı nevzuhur şahsiyet serdar güzelaydın‘ı galatasaray sportif a.ş’nin tepesine yerleştirecek misiniz?

    – malumunuz tcmb siyasi ve ekonomik risklerden olumsuz etkilenip yükselen döviz kurunu kontol altına alabilmek için borç verme faizini 3 puan artırdı. basından okuduğumuz kadarıyla siz de eksik olmayın 30 milyon euro ile geliyormuşsunuz? bu para hibe midir? eğer hibe değilse, faiz oranı bize en son kaça olur ?!?!??

    – seçim kampanyanızın öne çıkan mesajlarından biri de yeni transferleri müjdeleyen “yine uçaklar inecek” cümlesidir. uefa kapısında sizden önceki ünal aysal’ın açtığı finansal gedikleri savunmak zorunda kalmış, financial fair play regülasyonlarına hakim biri sıfatıyla; bugün isviçre’den mondros mütarekesini andıran bir settlement agreement bekleyen galatasaray’da bu uçaklar nereye ve nasıl inecek? hani diyorum ki acaba hevesinizi köreltmek için size bir flight simulator armağan etsek kulübün gariban çek defterini rahat bırakır mısınız?

    --- alıntı ---

    http://ilkercanalp.com/...-mi-koltuk-hirsi-mi/

    mükemmel yazısında dursun aydın özbek denen şahısa sorduğu sorularla mutlu etmiştir.

    yazının genelinde dursun aydın özbek denen şahsın icraatlarını detaylı anlatması ile biz taraftar gibi başkalarının da geçmişi unutmadığını kanıtlamaktadır. ne büyük mutluluk...
App Store'dan indirin Google Play'den alın