• 12
    galatasaray-fenerbahçe atışmasını yapacağı milyon tane sıradan arkadaşı varken sizi seçmek gibi bir hata yapmıyorsa sorun yoktur.
    ama pek mümkün olduğunu sanmıyorum. zira nedendir bilinmez garip bir genleri var sanki: sürekli kaşınma durumu, illa saçma sapan bir yerden laf atma isteği. durur 6 der. hiç takmazsınız ısrar eder, böyle bir gerçeği kabullenen sizi 7 demeye zorlar. sonra ona fi tarihi der. zaten siz de tarih olduğunu hatırlatmak için söylemişsinizdir, kabul etmez. kupa dersiniz olmaz, yine 6 der. olmadı saracoğlunda 10 sene der. evet var böyle bir şey napalım dersiniz. * ama kesmez biraz daha tekrarlar. zor anacım zor.

    haddini bilir, karşınızda sürekli fenerbahçelilik yapmaz, sınırlarınızı zorlamazsa gül gibi geçinebilirlik ihtimali de vardır*. söz konusu ilişki ise; yürütebilmek için karşılıklı anlaşmayla birbirinizin sınırlarına girmeme kararı alınır, birbirinizle galatasaray-fenerbahçe muhabbeti yapmazsınız. herkes mutlu olur.

    aksi halde sevgili ise soğutabilir, değilse daha kolay bir şekilde kalpteki yerini kendi kendine imha edecektir.

    ben mi? mümkün olmadıkça bile bile böyle bir hataya düşmemeye gayret gösteriyorum. yoksa hali hazırda ilişkinin yıpratıcılığına bir de karşınızdaki kişinin çabaları girince yaşlanıyorsunuz. genç yaşta çökmek sinir hastası olmak ve en önemlisi kırışıklık istemiyorum.**
App Store'dan indirin Google Play'den alın