• 54
    https://twitter.com/...s/998662521220411394

    şu tweet'in altına bakın allah aşkına. ali fatinoğlu gibi antipatik, sevimsiz bir adam bile kendisine karşı bugünkü paneli kazanmış görünüyor. kusura bakmasın da çoğumuzun dalga geçtiği, başkanlığına ihtimal vermediği ali fatinoğlu bile demek ki kendisinden daha ikna edici. bir de reklamcıymış, daha kendini pazarlayamıyor. galatasaray'ın bekasını düşünüyorsa umarım bir an önce seçimden çekilme kararı alır.

    edit: mustafa cengiz secim sozu verdi diye her cikan adayi ciceklerle karsilamayacagiz tabii ki. ocakta neredeydiniz diye sormak en dogal hakkimiz.

    ben kazanmayacagimi dusundugum secime girmem dedi ozan bey. ocakta kaybetmekten mi korkuyordunuz? baskanlik mustafa cengiz'e anasinin ak sutu gibi helaldir. benim bir taraftar olarak gorusum budur. ayni arkadaslari ocakta da pistlerde gorseydik keske. tepki oylarini aldi diye kucumseyen adnan ozturk'u mesela.

    yonetim kadrosu guven veriyormus. her secimden kacan kolpa adnan mi veriyor? hani su avrupa cezasi almama ihtimalimiz cok dusuk diyen adnan ozturk dimi? beni cas'a goturmediler diye daha 2. gun yonetime kusup laf cakmaya baslayan sonra da mustafa cengiz'i satan burak elmas mi veriyor? kim veriyor allah askina ya?

    5 gun kaldi secime burdan ne derece etkili oluyoruz bilmem ama mustafa cengiz'e destek vermeyi taraftar olarak bir borc biliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın