• 14
    kültürsüz kelimesi eğitim seviyesi düşük olan insanlara yapıştırılıyorsa, ülkemizdeki eğitim seviyesinin düşük oluşu ve galatasaray taraftarının sayıca yüksek oluşu basit bir oran orantı mantığıyla bu sonucu çıkarabilir.

    herşeyden önce, bir kulüpte başkanlık yapmış birinin bu araştırma sonucunu kendi taraftarı üzerinden genele yayması çok üzücü. bulunduğu dönemde kendisine karşı taraftarın pozitif duruşunun hiç farkında değil anlaşılan. kalkıp böyle araştırmalarla işimiz olmaz, biz kulübümüzü sevenlere ve sevipte destek olanlara galatasaray taraftarı diyoruz, kimsenin diplomasıyla işimiz yok demesini beklerdim. ne istiyorki bu adam, her galatasaray taraftarının galatasaray lisesindenmi mezun olmasını? zira aziz yıldırım bu araştırmanın sonuçlarını alıp, canlı yayına koşa koşa kan ter içinde çıkıp şehla bakışlarıyla aynı sözleri kullansa bu kadar dokunmazdı içime.

    borçları ödedik, stadı zamanında yaptık, bir kulübün ulaşabileceği bütün başarılara ulaştıkta artık ne yapsak diye düşünüp taraftarın tahsiliyle uğraşmayamı başladık. bu yandan bakıncada gülüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın