resim
Serdar Gürler
Takım:Başakşehir
Mevki:Sol Kanat
Yaş:32
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 195
    2 senedir küme düşmemeye oynayan, net bir santraforu olmadan oynayan, kontra atak oynayan anadolu takımlarında kanat forvet oynayan ve hücum aksiyonlarının baş rolü olan, takımdaki herkesin hücumdayken topu ayağına aldığında aradığı oyuncu.

    kendisini istatistik ile öveceksek elimizde 1 adet yasin öztekin var. yasin öztekin de galatasaray'da düzenli 11 oynarsa sezonda 10 gollük katkı veriyor. hem de galatasaray'da veriyor. serdar gürler'in bu katkıyı galatasaray'da verebileceği büyük bir muamma. ancak galatasaray'da bu katkıları vermiş yasin öztekin aynı dönemi kontra atak oynayan bir anadolu takımının en büyük hücum kozu olarak geçirse çok daha fazlasını verebileceğini biliyoruz ki kendisini transfer ettiğimizde kayseri erciyesspor'u ligde tutan oyuncuydu.

    topuzsa topuz, bozuk mental yapıysa bozuk mentla yapı. serdar ile yasin arasında ben pek bir fark göremiyorum. yasin'den kurtulmak için gün saydığımız şu dönemde de serdar gürler'e bonservis ödemeyi çok gereksiz görüyorum. kendisi net santraforu olmayan bir kontracı takımda en büyük hücum kozu olduğu için başarılı oldu. galatasaray'da başarılı olabileceğine ihtimal vermiyorum.

    bazı arkadaşlar garry rodrigues'den dem vurmuş. garry çok farklı bir oyuncu. muazzam bir hızından ziyade müthiş bir kondisyonu var. 30 kere önüne top at 30 una da koşar yorulmaz. serdar'ın fizik kapasitesi garry kadar üst düzey değil.

    serbest kalıyordur yerli rotasyonu muhabbetine alınır eyvallah derim ama serdar gürler'e bonservis verene kadar gider barış alıcı'yı falan alırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın