• 2
    muazzam bir maç oynanmakta.
    ilk yarisi 56-56 basketbol keyfi lehine sonuçlandı.

    harden nefis bir devreyi geride bıraktı, durant de keza.
    nick young güzel katkı getirdi bench'ten (istatistiklere bakamıyorum şu anda ama) yanlış hatırlamıyorsam kaçırmadan 3 3'lük soktu.
    switch'ler sonucu clint capela savunmada curry'le iki hücumda baş başa kaldı, birini blok diğerini top çalmayla bitirdi falan çok acayip işler olmakta ilk yari itibarıyla.
    harden'in stepback'leri alevli, chris paul yürekli...
    steph ve klay skor olarak kendilerinden beklenen katkının uzağındalar biraz.
    draymond maçın başında teknik faul aldı çeyreği 2, devreyi 3 faulle ve uzun sure bench'te oturarak kapattı.
    ağızlara layık bir seri olacak çok belli daha ilk maçın ilk yarısından...

    edit: maçın ikinci yarısında isler warriors lehine çok değişti. harden'ın enfes hücum gücüne sağlam bir destek gelmedi rockets cephesinden. chris paul ikinci yarıda etkisini yitirdi, capela fazla bir katki veremedi, eric gordon kısıtlı kaldı, chris tucker yok gibiydi, ariza ikinci yarinin başında 5'ledi ki devreyi 4 faulle ve uzun süre bench'te oturarak geçirdi, mbah amoute büyük batırdı.

    öte yanda klay ikinci yari nefis oynadı, durant şaka gibi bir maç geçirdi, steph sakatlık çıkışına rağmen skor katkısı vermeyi de başardı, draymond nasıl bir savunmacı oldugunu bir kez daha gösterdi inanılmaz bir savunma performansı izletti. warriors tüm sezon gosterdiği 3. çeyrek performansını bu maça da yansıtarak kazanmayı başardı desek yanlış olmaz. rockets 10 sayı civarına çıkan farkı harden'a destek gelmeyince maçın başının aksine kapamayı başaramadı.

    -----------houston maçı alsın isterdim serinin heyecanı açısından. ikinci maça ve seri oracle arena'ya döndüğünde deplasmandan çıkarabilecekleri sürpriz bir galibiyete umudumu taşıyorum bakalım, 7. maca gitsin de kim çıkarsa çıksın bu arada, tamamen keyfindeyim işin.-----------

    not: musait bir zamanda türkçe karakterler ve istatistiklerle beraber edit'leyeceğim.

    warriors'ta durant 51.9 saha içi isabetle 37 sayı atarken klay 28 sayı, steph de 18 sayı 8 asistlik katkı sağladı.
    rockets'a ise harden'ın 58.3 saha içi isabetle bulduğu 41 sayı ve 7 asistlik performansı yetmedi. chris paul 23 sayı 11 ribaund, eric gordon 15 sayı ile maçı sonlandırdı.

    maç 106-119 golden state warriors galibiyeti ile sonuçlandı.

    edit: telefondan ingilizce klavye ile yazılan entry türkçe karakterlerle düzeltildi. istatistikler eklendi.

    edit: ekleme tireler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın