• 79
    temsil ettiği kulübün başında olanların zihniyetini pekala belli eden site. benzer bir şeyi galatasaray.org da yapsın da ortalık meydan muhaberesine dönsün oldu olacak. anlam veremiyorum, galatasaray basketbol takımı cezalı bir oyuncusunu usulsüz oynattı ve cezasını çekecek, bunun fenerbahçe ile ne gibi bir ilgisi var? kendilerinin şike yaptığı iddiası ile bu olayı nasıl bağdaştırabilirler, hem de resmi siteden? sizinle olan maçta mı tufan forması giydi cemal nalga? kafalarının çalışma şeklinden kaynaklanıyor bu açıklamalar, çünkü başka gündemi unutturmak için yapay gündem yaratmak ancak onların aklının erebileceği bir şey.

    örnek verelim:

    -beşiktaş/galatasaray şampiyon olur, ortalıkta bunların başkanlarının istifası dolaşır.
    -biz bomba transferler yaparız, beşiktaş 6 yıl sonra şampiyon olmuştur ama mehmet topuz transfer olayları gündeme düşer; bizim transferlerimiz, beşiktaş'ın şampiyonluğu gündemin ikinci maddesi oluverir.

    önceleri aman aziz yıldırım mantığı eksik olmasın fenerbahçe'den diyordum ama artık vazgeçtim. adam gibi yönetilsinler de artık adam gibi bir rekabet ortamı olsun. resmi sitelerden halk ozanları gibi atışmaları izlemeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın