• 32
    girilmesi fazla problem değildir. hatta problem değildir. çok normal karşılıyorum ben.

    kenan sofuoğlu gibi çok beğenmediğim, cesaret eksiği olduğunu düşündüğüm bir sporcu "cumhurbaşkanı istediği için kariyerimi sonlandırdım" dedi yakın zamanda.

    arda turan'ın nikah şahidi kimdi yahu? fotoğraflarda uzun birisi vardı. ona bakmak lazım. arda turan'ın faizler ile ilgili söylemleri falan da hala akıllarda.

    basketbol federasyonu başkanı kimin danışmanı?

    medipol başakşehir, osmanlıspor, kasımpaşa, ümraniyespor gibi kulüpler hakkında halkın önemli bir bölümü ne düşünüyor?

    medipol başakşehir'in başkanı kimin akrabası?

    x bir madalya kazanan sporcuyu telefonla kim arıyor da sporcuyla konuşuyor? başka bir ülkede var mı bu? teri kurumadan başbakanıyla/cumhurbaşkanıyla görüşen kaç ülke sporcusu var? varsa hata bendedir, ben bilmiyorum. bolt'un, ronnie o'sullivan'ın, messi'nin bir turnuva/galibiyet sonrası elinde telefon ülke yöneticisiyle konuştuğunu görmedim.

    bir derbide olay olduğunda, bir maçta hatalı karar verildiğinde, herhangi bir spor müsabakasında mutabakata varılamayan bir mesele olduğunda kimin el atması isteniyor? babamın değil, biliyorsunuz. benim de değil. öyle ki bazen federasyonlar bile sallanmıyor. kalemi kaybolan liseli de, kulüp başkanı da herhangi bir şeyi cumhurbaşkanından talep ediyor.

    böyle bir ortamda yazılan yazılarda siyasi içerik olmaması otosansürdür.
    ek olarak, elimizden alınan araziye karşılık dağ başında bir stadyum yapıldı. stadyumun bin tane problemi var. stadyuma ulaşmak çile. devlet galatasaray'ın arazilerine "üç kuruşa" çökmüş. böyle bir ortamda ya iktidar yanlısı birisinizdir, ya da galatasaray taraftarısınızdır. ikisinden biri olmanızda hiçbir problem yok, kişinin özgür iradesidir. ancak böyle bir ortamda, bu şartlar altında bence ikisi birlikte olamazsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın