• 14
    yaptıkları protesto enayilikten başka bir şey değil. eğer protesto yapacaksan gider yönetiminle konuşursun. onlar da hem federasyona direkt ulaşırlar hem de medya aracılığıyla net bir şekilde seyirci sayısı eşit olmalı, maç eşit şartlarda oynanmalı diye bas bas bağırırlar. duruma göre ultimatom verirler.

    şu an yaptıkları şey ise tff'nin hiiiiç umrunda değil. görüldüğü gibi hiç de kamuoyu oluşturamadılar. aksine tff'nin ekmeğine yağ sürdüler. maç kadıköy'de oynansa fener'in şimdikinden daha az taraftarı olurdu. orada stadın yarısı bile dolmuyor çoğu maçta. ama normalde fener'i stadyumda izleyemeyen fenerliler diyarbakır'da stadı hevesle doldururlar. velhasıl bu yaptıklarıyla maçı deplasmandan beter hale getirdiler. tff uğraşıyor zaten kollamak için. bak şimdi aziz'i de getirdiler madde değiştirip...

    benim dediğimde en uç ihtimal gerçekleşse yani hiçbir şey değişmese bile oraya gidip az sayıda olmalarına rağmen fener'in seyircilerini ses olarak bastırabilirdin bu da tarihi ayar olurdu. hem de kırk yılın başı kupa finaline çıkan takımını finalde izlemiş olurdun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın