resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3373
    şu an hocasının kollarının altında amerika’da yaşayan eski efsane forvet. bakın efsane diyorum çünkü bunu inkar etmeye vicdanım el vermez. galatasaray’a çok şey kattı ve futbolculuk döneminde harika işler çıkardı. eli kanlı terör örgütü ile olan bağlantısı yüzünden futbolculuk dönemine laf edemeyiz. kendi kendini bitirdi bu herif akp’den milletvekili olup.

    ama twitter’da kendisine “keşke siyasete atılmayıp, sadece galatasaray’ın efsanesi olarak kalsaydın.” dediğim için bana mesaj yoluyla tehdit ve hakaretler savurarak engellemiştir. mesajlar hala duruyor silmedim. ben kendi fikirlerimi söylemek için hiç kimseden çekinmem, doğru ya da yanlış herkesin kendi düşünceleri vardır.

    hakan şükür’ü seven, sayan, herkese saygım sonsuzdur. lakin kendisine hiç bir sevgim ve saygım kalmamıştır. saygı derken attığı gollerle hala gurur duyarım orası ayrı, çünkü kendisi galatasaray’ın en büyük eserlerinden biriydi.

    unutmadan şunu da söyleyeyim;
    kendisinden ali sami yen’de oynanan `12 eylül 2004 galatasaray samsunspor maçında sırtında terlettiği gri formayı almıştım yalvar yakar. yani kısaca benim için de önceden çok değerliydi bu şahıs, şimdi ise yok hükmündedir. tıpkı arda turan gibi.

    edit: bazı arkadaşlar benden mesajların ss'ini istedi ve gönderdim. bazıları ise olayı farklı yerlere çekip siyaset tartışmaya kalktı. bu entry'nin siyaset ile hiç bir ilgisi yok, hakan şükür'ün benim için neyken ne olduğunu ve yaşadığım kötü bir anıyı paylaştım sadece.
App Store'dan indirin Google Play'den alın