resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3372
    başlığına yazıyorum sebebi galatasaray sosyal medya ekibi başlığına yazılan entryler.

    hala maklube kokan hocasının yanından ayrılmayan, arda turan'ın kayserispor'a attığı gayet nizami golde sırf siyasetin takımında oynayan siyasetin topçusu attı diye kaleci burda elini çekmiyor mu ya diye twit atan(u: aynı golü fenerbahçe yada beşiktaşlı akp ile alakası olmayan bir topçu atsa hiç bişey yazmayacaktı çok iyi biliyoruz.) bir cemaatçi hakan şükür.

    beyler hakan şükür maklube kokan hocasını sevdiği kadar değil galatasaray, ülkesini bile sevmemiş. ben anılarımdan sildim onu, bence siz de silin. zamanında cemaatçi diye sövüyordum, hala sövüyorum. cemaatin akpye ile düşman olması onları iyilik meleği yapmadı.

    sınav sorusu çaldılar, torpil yaptılar, askerimize kumpas kurdular, yeri geldi suikast yaptılar, yeri geldi istihbarat akışını keserek bomba patlamasına sebep oldular, yeri geldi boş dağı bombalattılar, yeri geldi düşmana operasyondaki askerimizin koordinatlarını verip şehit olmalarına sebep oldular. bir neslin şerefli türk subayı olma hayalini çaldı bu adamlar ki bunlardan bir tanesi aramızda yazar hala.

    hakan şükür benim için tuncay opçin'in 1 sene önceden haberini verdiği darbeyi kemalistlerin üzerine yıkmaya çalıştığı 15 temmuz 2016 akşamı öldü. cemaat arkadaşlarının tertiplediği darbenin tsknın içindeki atatürkçüler tarafından bastırıldığını o da gayet iyi biliyordu. orada bile algı yaptı, atatürk'e atatürkçülere saldırdı. bırakın artık şu adama güzelleme yapmayı. ben unuttum onu, bence siz de unutun.

    bir yanım hala üzgün ve buruk. olmasaydı sonumuz böyle diyorum. ama böyle olmasını da o istedi. daha da acısı ben pişman olduğuna dahi ihtimal vermiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın