resim
Dusko Tosic
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:39
Boy:1.85
Uyruk:Sırbistan
  • 133
    7 mayıs 2018 beşiktaş kayserispor maçında oynaması akla mantığa sığmayan futbolcudur. bariz bir mantık ve dolayısıyla kural hatası var ortada. bu konu medyada neden konuşulmuyor, neden kayserili, fenerli, galatasaraylı, başakşehirli yöneticiler harekete geçmiyor inanılır gibi değil.

    beşiktaş şu an 4. olduğu ve ligin bitimine 2 hafta kaldığı için bu durum pek kimsenin umrunda değil sanırım. ama son 2 haftada sıralama değişirse veya kayseri avrupa'ya gitme şansını dünkü maç yüzünden kaçırırsa büyük hak yenmiş olacak.

    yarıda kalan maçı ileri bir tarihte oynatma kararı verirsen ilk maçtaki kadro ve şartlarla oynanır maç. yani kadro değiştiremezsin, farklı oyuncularla mücadele edemezsin, yarıda kalan maçtan sonra kırmızı kart gören oyuncunun cezasını tekrar maçında işletemezsin. zaten oyuncunun cezası bir maç, yarıda kalan maç ise 33 dakika oynatılacaktı. birbirine denk bile gelmiyor cezalar. neresinden tutsan elinde kalıyor yani. nerden baksan tutarsızlık, nerden baksan ahmakça.

    yapılan eyyamlar ciddi anlamda midemi bulandırıyor artık ama umarım bu saçmalığa itiraz eden biri çıkar da kimse haksızlığa uğramamış olur bu konuda. kimsenin sesi çıkmazsa bunlara boyun eğenin de ta amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın