• 232
    kendisine göre beton gibi hafızası olan, pespaye olmayan yazardır. fakat geröekte bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaktadır. kısa kısa aklıma gelenleri yaziyim; üşenmesem tek tek yazacam da yarın iş var, hadi iş olmasa ne olacak ya harcadığım vakte değmez.

    kendisi bir entrysinde ahmet dedehayır sadece bayan takımında görevli sizi gidi cahil cühela yazarlar demiştir. doğrudur ama sadece kağıt üzerinde. siz zannediyor musunuz erkek takımının kamp programı ile, transferleri ile diğer bi dünya işiyle yiğit şardan ilgileniyor? hoş ahmet dedehayır da ne kadar ilgileniyor derseniz herşey ortada ama neyse. ahmet dedehayır kişisi geçen sene binbir entrika ile cem akdağ'ı göndermiş, fenerbahçe ile sözleşmesi fesh edilmeden zafer kalaycıoğlu ile görüşmüş, hatta zafer k. birkaç maça gelip tribünden telefonla taktik vermiştir. sonra fener sözleşmeyi fesh etmeyince okan çevik'e dönülmüş, sonra sene başında birden okan çevik erkek takımı koçu olmuştur. ama yiğit şardan getirdi onu doğru!! ayrıca dün gece basın açıklamasında zat-ı muhterem sadece bayan takımı menajeri titri ile duruyordu zaten.

    bu yazar kişisi bir seferinde de yönetim bilet dağıtıyor demişti. 20 ayda tek bilet alınan maç geçen sene 2-1 yenildiğimiz, bilet fiyatı 90tl olan ve hiçbir iddiamız olmadığı maçtır. ayrıca son fener derbisinde nası olduysa herkes tek sıra gişeden tek bilet almıştır. öyle ya yönetim bilet dağıtıyordu, e nası oldu bu şimdi?

    aynı kişi adnan polat, yiğit şardan'ı iki sene önce satmıştır demiştir. amao yiğit şardan, o kadar koltuk meraklısıymış ki sonra adnan polat yönetimine girmiş. bu yetmiyor bu kadar koltuk meraklısı olan kişi, nasıl oluyor da istifa etmese kimsenin bişey demeyeceği ortamda istifa ediyor o da ayrı bir tartışma konusu.

    sonra özhan canaydın adnan polat'ı seçtirdi de demiştir kendisi. benim öyle kulüp içinde adamlarım yok, heryerden haber alamıyorum. ben bile son zamanlara kadar özhan canaydın'ın nası kulis yaptığını biliyorum. sonra işin olmayacağını görünce aday olmuyorum dedi. bu mu adnan polat'ı seçtirmek? hayır öyleyse bir zahmet adnan öztürk, özhan canaydın, ribery, fransa, arcelor-mittal kelimeleri ile google'da bir arama yapın bakın özhan bey de neler yapmış?

    bir seferinde de cemal nalga'nın 5 maçlık cezasını tam çekseydi fener maçında oynamayacağını, sırf o maçı kazanmak için bu sahtekarlığa yöneldiğimizi belirtmiştir. bu entry de cemal nalga'yı "finals mvp" kalibresinde görmenin yanında, 3 kupa + 2 lig maçı ile cezanın hayli hayli çekileceğinin bilinmediğini de göstermekteydi. bilmeyenler için fener maçımız 5. haftaydı, yani 8. resmi maç.

    kendisinden bu minvalde entrylerinin devamını beklemekteyiz. biz cahil cühela takımı için de iyi bir antreman oluyor, hani hafızalarımızı tazeliyoruz falan, güzel şeyler bunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın