• 166
    akıbetini merak ettiğim slogan.

    adam 2 sene üst üste şampiyon olmuş, şampiyonlar ligine çeyrek finalde veda etmişken yazın mancini ile görüşüldü. baskın seçim yapılıp yalnızlaştırıldı. candan erçetin gibi toplantılara süs köpeği ile gelen kuklalar yönetime sokuldu. galatasaray'a darbe vurmak için fatih terim milli takıma istendiğinde hayhay denildi. sonra 70.000 tinerciyi sahaya döktüğü maçtan 2 gün sonra takıma antreman yaptırırken kovuldu. şu kuklalarda dolu yönetimin toplanıp aldığı kararla!

    fatih terim'e hiç bir zaman ah etmedim. zamanında şöyle bir entry girmiştim. #1980515 ama biliyorum o da bize hiç bir zaman ah etmemiştir. kişilerle galatasaray'ı birbirine karıştırmamıştır asla.

    bugün o özel mesajları rasim ozan kütahyalı denen saray yalamasına servis ettiren ünal aysal'ın yarattığı yanlış algıya kanıp ah ettiğiniz terim geldi. 2 sene sonra derbi kazandırdı. oynadığı derbileri dominant bir oyunla neredeyse gol yemeden kazandı. muhtemelen bizi kadromuzun bu denli dar ve arızalı olduğu sezonda da şampiyon yapacak.

    eee beyler. hala ahımız var mı?

    belki de ahları terim göreve gelince yıllardır ortada gözükmüyorken bi anda trtde belirip terim aleyhine yalan beyanlar veren ünal aysal'a yöneltmenin zamanı gelmişti. kafayı terimi göndermek ile bozmasa şuan önümüzdeki yıl 5. yıldızı takmanın hesaplarını yapıyorduk belki de.

    peşin edit: bu sözlüğe 3 sene önce kazandırdığı kupaları da alsın gitsin, terim'le şampiyon olacağımıza küme düşelim falan yazılıyordu. abartmayın deyince de linç ediliyorduk. tartışma çıkartmak için yazmadım. artık rüzgara davranmaya, gaza gelip efsanelerimize vefasızlık yapmaya bir son vermek için, bu sezon bir milat olsun, bir ders olsun bize diye yazdım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın