• 4
    yakın bir zamanda içlerine küçük birer motto sıkıştırdığım posterler tasarlamaya başladım, bunu yapmamda bir kaç sebep var;

    öncelikle tasarım işinin de diğer işlerden farklı olmadığını, ilham gelmesinin beklenilmemesi gerektiğini, sabah8 akşam5 gibi bir disiplin ile ele alınması gerektiğine inanıyorum, bu posterler şimdilik boş vakitlerimde benim için küçük antrenmanlar oluyor ve yapma becerilerimi geliştiriyor. ayrıca bir galatasaray taraftarının telefonunda, masaüstü arka planında benim yaptığım bir posterin bulunması fikri hoşuma gidiyor, bir galatasaraylının bir başka galatasaraylıya karşılık beklemeden birşey vermesi güzel bir his. son olarak da bu işin nereye gideceğini bilmesem de harcadığım emek zaman artarsa porfolyomda bir girdi olabilir diye düşünüyorum.

    bugüne kadarki tasarımları aşağıya bırakıyorum, yenilerini ürettikçe listeye eklerim, bu projenin bir de sosyal medya ayağı var, beğenenler oradan da takip edip sürekli güncel kalabilirler. ( @gala.motto)

    http://gss.gs/uaC.jpg
    http://gss.gs/8G6.jpg
    http://gss.gs/y32.jpg
    http://gss.gs/9HI.jpg
    http://gss.gs/iB4.jpg
    http://gss.gs/9WB.jpg
    http://gss.gs/9a0.jpg
    http://gss.gs/P2a.jpg

    ps: bu üretimler ya ücretsiz stok fotoğraflar kullanılarak ya da kendi çektiğim fotoğraflar veya çizimlerim ile üretiliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın